Holland House Makelaars is lid van de brancheverenigingen Register Vastgoed Taxateurs (RVT) en van Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Tevens zijn we ingeschreven in het taxatieregister SCVM (Stichting Certificering VBO Makelaars). U bent bij ons dus in vertrouwde handen.


Over VBO
De VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) is de snelstgroeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 850 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De VBO Makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO Makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. Kortom bent U op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert voor de scherpste tarieven? Volgens de uitkomst van het makelaarsonderzoek van de Vereniging eigen Huis en de Consumentenbond bent u dan bij de VBO Makelaar aan het juiste adres! De VBO Makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.

Over RVT
De wettelijk beëdigde status van taxateurs van onroerende zaken is afgeschaft. Deze taxateurs kunnen in plaats daarvan - indien ze aan de vereiste kwalificaties voldoen - de titel van 'Register Vastgoed Taxateur onroerende zaken' voeren. Doel van inschrijving in het register is om de deskundigheid van de taxateur én het vertrouwen van degene die een taxatie wil laten uitvoeren te vergroten. Een Register Vastgoed Taxateur die een taxatie van bijvoorbeeld een woning uitvoert, wil met zijn 'titel' (RVT) zeggen dat hij vakbekwaam, objectief en onpartijdig taxeert. Een RVT taxatierapport geeft inzicht in zaken als ligging, onderhoudstoestand, gebruiksmogelijkheden, courantheid, inhoud en herbouwwaarde. Een Register Vastgoed Taxateur is in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarmee verzekert hij zich tegen de financiële gevolgen van door hem gemaakte fouten. Het register met de persoonlijke en beroepsgegevens van de ingeschreven taxateurs is openbaar.